📞 6934319219 • 2114088652
 • Δεν μένω στον Πειραιά, μπορώ να συνεργαστώ μαζί σας;

Το Γραφείο (ντετέκτιβ) και οι Συνεργάτες μας παρέχουν Υπηρεσίες Ιδιωτικών Ερευνών στην Αθήνα, στον Πειραιά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 • Γιατί να επιλέξω το Γραφείο σας;

Το Γραφείο μας διεξάγει ιδιωτικές έρευνες υποθέσεων σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, χειρίζοντας πολυάριθμα και δύσκολα είδη ερευνών με διάφορα σενάρια. Προσφέρουμε υπηρεσίες ερευνών, ειδικά σχεδιασμένες και κατά περίπτωση προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας.
Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου ερευνών υποθέσεων, με την απαραίτητη τεχνογνωσία που συνδυάζει την σύγχρονη τεχνολογία και την εκπαίδευση στις παλαιές διερευνητικές τεχνικές για την εξασφάλιση ακριβών, πλήρων και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Στόχος μας είναι να διεξάγουμε το ερευνητικό μας έργο με επιμέλεια, σύνεση, ηθική, εχεμύθεια και επαγγελματισμό.

Οι πελάτες μας και τα προσωπικά τους δεδομένα, οι υποθέσεις, οι πληροφορίες ερευνών και τα ευρήματα μας, παραμένουν εμπιστευτικά και απόρρητα τηρώντας το νομικό και ιδιωτικό απόρρητο.

 • Πρέπει να συμμετέχω στις Έρευνες των Υποθέσεων μου;

Δεν χρειάζεται να συμμετέχετε καθόλου στις Έρευνες της Υπόθεσης σας παρά μόνο να φροντίσετε να μας δώσετε μια σαφή αρχική εικόνα και λεπτομέρειες για την Υπόθεσης σας στην αρχική μας συνάντηση στο Γραφείο μας.

 • Μπορείτε να εγγυηθείτε την αποτελεσματικότητα της Έρευνας;

Εγγυόμαστε 100% αποτελεσματικότητα σε κάθε Έρευνα Υπόθεσης που αναλαμβάνουμε, καθώς την αποτελεσματικότητα της έρευνας ορίζουν τα στοιχεία που είμαστε σε θέση να διερευνήσουμε για εσάς.

 • Ποια είναι η διαδικασία για την έναρξη Έρευνας;

Η διαδικασία της Έρευνας θα ξεκινήσει αφού πρώτα μιλήσετε μαζί μας και κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση σας και τις ατομικές ανάγκες σας. Ο καλύτερος τρόπος φυσικά είναι κατ’ιδιαν. οι συναντήσεις μας φυσικά είναι πάντα δωρεάν. Αφού κανονίσουμε κάποιο ραντεβού και αναφέρετε το πρόβλημα που σας απασχολεί, εμείς θα σας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο Έρευνας κατάλληλο για την περίπτωση σας. Κατόπιν τούτου η έρευνα σας θα ξεκινήσει για την ημερομηνία την οποία συζητήσαμε. Δεν χρεώνουμε για συμβουλές, οπότε μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε.

 • Θα ενημερωθώ για την κατάσταση της Έρευνας;

Ναι. Λάβετε υπόψη ότι κάθε υπόθεση είναι διαφορετική, θα ενημερώνεστε έγκαιρα και κατά το χρόνο διεξαγωγής των ερευνών.

 • Τι κόστος έχει μια Έρευνα;

Το Γραφείο μας είναι στη διάθεση του καθενός ώστε να δώσει μια σαφή πρόσφορα βάσει των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Συνιστούμε πάντα στους πιθανούς πελάτες μας να έχουν χρόνο να μιλήσουν μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε καλύτερα την κατάσταση, καθώς όλες οι ιδιωτικές έρευνες είναι διαφορετικές. μονό τότε μπορούμε να σας δώσουμε μια ενημερωμένη ένδειξη των δαπανών και του χρονοδιαγράμματος και να συμφωνήσουμε μαζί έναν σαφή προϋπολογισμό.

 • Έχετε ελάχιστο ποσό ωρών σε μια Έρευνα;

Κατά την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή, πληρώνετε τον ιδιωτικό ερευνητή για το χρόνο του και όχι για το αποτέλεσμα. Ανάλογα με τον τύπο της έρευνας, ενδέχεται να μην έχουμε ελάχιστο αριθμό ωρών. Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για τις δραστηριότητες των θεμάτων, πριν απο την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή.

 • Πως γίνεται η πληρωμή ενός Ιδιωτικού Ερευνητή;

Κάθε υποθέσει για να ξεκίνησε θα ρέπει να γινεί μια προκαταβολής. Μετά το τέλος της έρευνας ο πελάτης μας ξεχρεώνει το όφελος.

 • Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους θα απορρίπτατε μια Έρευνα;

Φυσικά. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορρίψουμε μια έρευνα. Αυτά θα μπορούσαν να είναι νομικής φύσεως θέματα. Πριν από την έναρξη της έρευνας θα πρέπει να έχει γίνει ένας λεπτομερής έλεγχος ιστορικού για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Για αυτό άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να δούμε αν μπορούμε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία θα ήταν μια προσωπική συνάντηση.

 • Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι ο/η σύντροφος μου με απατάει;

Εάν η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας έχει αλλάξει, εάν έχετε παρατηρήσει ύποπτα τηλεφωνήματα ή μηνύματα σε περίεργες ώρες, εάν αποκρύπτει και κλειδώνει τις συσκευές επικοινωνίας του από εσάς και γενικότερα υπάρχει μια κατάσταση έντονης μυστικοπάθειας κάλο θα ήταν να το ερευνήσετε.

 • Πιστεύω ότι παρακολουθούν τις τηλεφωνικές μου συνομιλίες. Μπορώ να το μάθω;

Μπορείτε να το μάθετε. Μπορούμε να εντοπίσουμε κάθε είδους τηλεφωνική υποκλοπή.

 • Βλέπω απόρρητα έγγραφα της εταιρίας μου να διαρρέουν σε ανταγωνιστές. πως μπορώ να μάθω ποιος το κάνει;

Αυτό θα γίνει αφού πρώτα κάνουμε έναν έλεγχο φερεγγυότητας των υπάλληλων. Κατόπιν θα γίνει ένας έλεγχος όλων των ηλεκτρονικών μέσων της εταιρίας καθώς και κινητών και σταθερών τηλεφώνων. Στη συνέχεια θα γίνει έρευνα χώρου και τέλος έλεγχος για τυχών κοριούς.

 • Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι το παιδί μου δεν έχει πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας (bullying);

Η ενδοσχολική βία (bullying) είναι δυστυχώς ένα φαινόμενο το οποίο συναντάται σχεδόν σε όλα τα σχολειά του κόσμου. Εάν έχετε δει το παιδί σας να μη θέλει να πάει σχολειό και να βρίσκει διαφορές δικαιολογίες για να το αποφύγει, εάν έχει κλειστεί στον εαυτό του και είναι μονίμως μελαγχολικό και σκεπτικό κάλο θα ήταν να ερευνήσετε τους λόγους για τους οποίους είναι έτσι.

ακυρο