📞 6934319219 • 2114088652

Το Γραφείο μας προσφέρει ένα πλήθος ολοκληρωμένων λύσεων στις Ιδιωτικές Έρευνες Υποθέσεων (Ντετέκτιβ) οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες και κατά περίπτωση προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των Πελατών μας και των Υποθέσεων τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε το πλήθος τους χωρίς όμως να περιοριζόμαστε μόνο σε αυτές. Παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας στην Αθήνα, τον Πειραιά και σε όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και στο Εξωτερικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Προσωπικές Υποθέσεις

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου χωρίς να το αντιληφθούμε, άτομα του κοντινού οικογενειακού και επαγγελματικού μας κύκλου, είτε hackers εισβάλουν σε ευαίσθητες πληροφορίες και συναλλαγές της καθημερινότητας μας μέσω των ηλεκτρονικών μας συσκευών έχοντας υπόγεια κίνητρα να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες αυτές προς δικά τους οφέλη.

Με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας τόσο πιο εύκολο έχει γίνει πλέον να εισβάλουν κακόβουλοι στις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά για επικοινωνία όπως είναι τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φυσικά με παράνομο τρόπο και χωρίς να έχουμε δώσει τη συγκατάθεση μας, υποκλέπτουν τα προσωπικά δεδομένα και τις ευαίσθητες πληροφορίες μας, καταφέρνοντας να παρακολουθήσουν το διαδικτυακό μας αποτύπωμα, μηνύματα κειμένων, τηλεφωνικές κλήσεις, φωτογραφίες κ.α.
Συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις οι θήτες είναι περισσότερο οικείοι άνθρωποι που θέλουν να έχουν τον έλεγχο τους πάνω στη καθημερινότητα του θύματος και λιγότερο άγνωστοι που έχουν στοχοποιήσει το θύμα προμελετώντας το ώστε να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες αυτές προς όφελος τους.
Το Γραφείο μας διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα, ώστε να εντοπίσει παγιδευμένες ηλεκτρονικές συσκευές όπως σταθερά/κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και τα μέσα για να αφαιρέσει το κακόβουλο λογισμικό και τους κοριούς από τις παραπάνω συσκευές.

Συχνά έρχεται η στιγμή όπου σχέσεις και γάμοι φτάνουν σε ένα σημείο καμπής για πολυάριθμες ατομικές αιτίες και τότε οι σχέσεις μπαίνουν σε μια κατάσταση κρίσης καθώς συνήθως ένα από τα δυο μέλη του ζευγαριού επιλέγει αντί της αποκατάστασης της ευημερίας της σχέσης, να δημιουργήσει εξωσυζυγικές σχέσεις ή να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με ένα ή πολλαπλά άτομα. Δυστυχώς στις μέρες μας η εξέλιξη της τεχνολογίας και των μέσων επικοινωνίας και δικτύωσης, έχουν υπάρξει βασικοί καταλύτες για την διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ αγνώστων και έτσι της πράξης της απιστίας, με επακόλουθο τελικά να διαλυθεί και η σχέση.

Το θύμα μιας εξωσυζυγικής σχέσης ξαφνικά βιώνει ένα κοκτέιλ αρνητικών συναισθημάτων, πένθος, άγχος, θυμό, απόρριψη, αυτολύπηση, ανασφάλεια κ.α. και συνηθίζει να ρίχνει το φταίξιμο στον εαυτό του. Στην πραγματικότητα ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν φταίει το θύμα για την πράξη της απιστίας του συντρόφου της σχέσης καθώς ο θύτης θα μπορούσε να επιλέξει κάποιο περισσότερο ειλικρινές, ηθικό και ωφέλιμο τρόπο επίλυσης της κρίσης της σχέσης με σεβασμό στο σύντροφο του.

Πιθανές και συνήθεις αιτίες της απιστίας του συντρόφου είναι η απώλεια εμπιστοσύνης, η έλλειψη επικοινωνίας, φροντίδας και ενδιαφέροντος, η σεξουαλική και συναισθηματική στέρηση, ακόμη και η ανάγκη της επιβεβαίωσης από τρίτο άτομο. Φυσικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν βιώσει την απιστία όμως μέσω της επικοινωνίας και της ειλικρίνειας αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφο τους και να σώσουν τις σχέσεις τους.

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία τα οποία μπορούν να δικαιολογήσουν από πλευράς σας μια υπόνοια απιστίας. Η ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σας είτε με απομάκρυνση, “δωροδοκία ή και αδιαφορία προς το πρόσωπο σας, η έντονη νευρικότητα και μυστικοπάθεια σχετικά με τις δραστηριότητες του, τα μικρά “λευκά” ψέματα, η έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος, το ξαφνικά έντονο ενδιαφέρον για την εικόνα του, η αναπόληση του καιρού που γνωριστήκατε, το ξαφνικό ενδιαφέρον για το καθημερινό σας πρόγραμμα. Επιπροσθέτως εάν περνάει αρκετές ώρες στις ηλεκτρονικές του συσκευές και αποκρύπτει το περιεχόμενο τους από το οπτικό σας πεδίο είτε και χρησιμοποιεί κωδικούς κλειδώματος πρόσβασης.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και εάν υποψιάζεστε πως μπορεί να έχετε πέσει θύμα απιστίας, το γραφείο μας μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης για εσάς και την υπόθεση σας ώστε μετέπειτα με σεβασμό και εχεμύθεια να αναλάβουμε τη διερεύνηση όλων των επαρκών αποδεικτικών στοιχείων για μια πιθανή απιστία του συντρόφου σας.

Ο έλεγχος του ιστορικού υπόβαθρου ενός ανθρώπου συνήθως χωρίζεται -χωρίς αυτό να είναι απόλυτο- σε προγαμιαίο, εταιρικό και κύκλο συναναστροφών. Συνήθως αυτός ο έλεγχος γίνεται για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν στο μέλλον μέσω των συσχετίσεων και συναλλαγών σας με το άτομο προς έρευνα, είτε γιατί έχετε κάποιες υποψίες που επιθυμείτε να εξακριβωθούν ως προς την ορθότητα τους.
Το γραφείο μας υπόσχεται πως μπορεί να σας βοηθήσει στην έρευνα του οικογενειακού και επαγγελματικού υπόβαθρου των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, το ποινικό μητρώο τους, πιθανά οικονομικά προβλήματα τους καθώς και το κοινωνικό ιστορικό τους.

Επιφανείς πολίτες, είτε άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να έχουν φόβο της απειλής της ζωής τους στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές συναλλαγές τους, καθώς μπορεί να δέχονται απειλές, ζητούν αυτή την υπηρεσία μας. Το γραφείο μας εγγυάται στους πελάτες -για όσο χρόνο επιλέξουν- πως μπορούμε να συνοδεύσουμε οποιοδήποτε πρόσωπο και σε οποιοδήποτε μέρος χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Η οικονομική κρίση της εποχής, δυστυχώς έχει κάνει πολλούς συμπολίτες μας να καταχράζονται την εμπιστοσύνη μας, να καταφέρνουν να δανείζονται χρήματα και ύστερα να εξαφανίζονται χωρίς να τα επιστρέφουν ποτέ.
Στις επιχειρηματικές υποθέσεις δεν είναι λίγες οι φορές όπου απατεώνες πείθουν επιχειρηματίες για μια συνεργασία και αφού αποσπάσουν ένα μεγάλο ποσό να εξαφανιστούν.
Το γραφείο μας αναλαμβάνει κατόπιν έρευνας να εντοπίσει το χρεοφειλέτη καθώς και να σας ενημερώσει για την παρούσα οικονομική του κατάσταση.

Στον ελλαδικό χώρο είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο των εξαφανίσεων. η εξαφάνιση ενός πρόσωπου είθισται να είναι μια επίπονη κατάσταση για την οικογένεια και τους οικείους εξαφανιζόμενου, ενώ ταυτόχρονα το άγχος και η αγωνιά του κυριεύει και τα αναπάντητα ερωτήματα και σενάρια πληθαίνουν.
Η εύρεση ενός εξαφανισμένου πρόσωπου απαιτεί επαγγελματισμό και κριτική ικανότητα που με τη σωστή έρευνα στο υπόβαθρο του ανθρώπου που έχει εξαφανιστεί και τις κατάλληλες ερωτήσεις, μπορούμε να εντοπίσουμε τα ίχνη του. Διαθέτουμε ευρύ φάσμα από ευσυνείδητους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, άλλα και όλον τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο να ανακαλύψουμε που βρίσκεται το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Επαγγελματικές υποθέσεις

Επιφανείς πολίτες, είτε άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να έχουν φόβο για τη ζωή τους, καθώς μπορεί να δέχονται απειλές, ζητούν αυτή την υπηρεσία μας. δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που σε μια οικονομική συναλλαγή ή σε ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού έχουν ζητήσει να έχουν συνοδεία ανθρώπων για την ασφάλεια τους και των συναλλαγών τους.
Το γραφείο μας εγγυάται την ασφαλή συνοδεία οποιουδήποτε προσώπου και σε οποιοδήποτε μέρος, χωρίς δυσάρεστες συνέπειες, για όσο χρόνο επιλέξετε.

Δεν είναι λίγες οι φορές οπού εργοδότες έχουν αμφιβολίες για νέους και παλαιούς υπάλληλους και συνεργάτες τους. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις των πλαστών βιογραφικών που καταφθάνουν στις εταιρείες για λόγους πρόσληψης εργασίας. Αρκετοί επίσης εργοδότες έχουν απευθυνθεί στο Γραφείο μας για έρευνες ορθότητας του επαγγελματικού και εκπαιδευτικού υποβάθρου των υπαλλήλων τους.
Το γραφειο μας εγγυάται 100% πως μπορεί να ανακαλύψει το επαγγελματικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο καθώς και την ορθότητα των λεγομένων των υπαλλήλων, συνεταίρων και ατόμων προς πρόσληψης εργασίας στην εταιρία σας, πριν προχωρήσετε σε μια συνεργασία μαζί τους.

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στις μέρες που ζούμε, η μεγάλη ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, να χρησιμοποιεί αθέμιτους τρόπους και μέσα για να υπερισχύσει έναντι των αντιπάλων. Αντίπαλες εταιρίες καταφέρνουν και αποσπούν ύψιστης σημασίας υλικό απο τους αντιπάλους τους και καταφέρνουν χωρίς κόπο να κερδίζουν τους ανταγωνιστές τους. Το γραφείο μας με τους έμπειρους συνεργάτες του, είναι ικανό να ανακαλύψει την οποιαδήποτε κατασκοπεία και να σταματήσει αυτού του είδους το φαινόμενο.

Η οικονομική κρίση της εποχής μας, δυστυχώς έχει κάνει πολλούς συμπολίτες μας να κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας, να καταφέρνουν να δανείζονται χρήματα και ύστερα να εξαφανίζονται.
Στις επιχειρηματικές υποθέσεις δεν είναι λίγες οι φορές οπού απατεώνες πείθουν επιχειρηματίες για μια συνεργασία και αφού αποσπάσουν ένα μεγάλο ποσό, τελικά να εξαφανιστούν.
Το γραφείο μας αναλαμβάνει κατόπιν έρευνας να εντοπίσει το χρεοφειλέτη και να σας ενημερώσει για την παρούσα οικονομική του κατάσταση.

Αρκετοί είναι οι επιχειρηματίες που στις μέρες μας φοβούνται πως μπορεί να έχουν πέσει θύματα κάποιου αντιπάλου τους και ο επαγγελματικός τους χώρος να παρακολουθείται απο κοριούς ή άλλα μέσα. Επίσης σε ένα νέο τους εγχείρημα δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν πέσει θύματα πλαστών έγγραφων.
Το γραφείο μας διαθέτει όλη την κατάλληλη εμπειρία καθώς και όλα τα κατάλληλα μέσα ώστε να ελέγξει το χώρο της επιχείρησης σας ώστε να ανακαλύψει εάν έχετε πέσει θύμα κάποιας παγίδευσης και να σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβαλλον αλλά και να ελέγξει την ορθότητα έγγραφων νομικού πλαισίου. Η χρήση Συστημάτων Παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Δικαστικές υποθέσεις

Στις δικαστικές υποθέσεις, στόχος μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, επαρκή και αξιόπιστα στοιχεία έναντι των αντιπάλων, ώστε να βοηθήσουμε στο έργο των δικηγόρων και να λάμψει η αλήθεια για να κερδίσουμε τη δικαστική μάχη. Το Γραφείο μας ύστερα απο εξονυχιστικό έλεγχο με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την τεχνολογία που διαθέτει, συλλέγει όλα τα επαρκή στοιχεία και προσέχει ώστε να μη γίνει κάποια παραποίηση αυτών.
Στόχος μας είναι να η ανακάλυψη όλων των επαρκών στοιχείων με εξονυχιστική έρευνα, και αφού τα ανακαλύψουμε να διασταυρώσουμε την ορθότητα τους ώστε να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση τους στις δικαστικές αίθουσες εφόσον αυτά ζητηθούν.

Οι κληρονομικές υποθέσεις είθισται να αποτελούν μια χρονοβόρα και πολύπλοκη κατάσταση που η επίλυση τους μπορεί να διαρκέσει και χρόνια. Τα περιουσιακά στοιχεία αποτελούν το μήλο της έριδος, ειδικότερα μεταξύ των μελών μιας οικογένειας.
Το Γραφείο μας κατόπιν έρευνας και συλλογής των στοιχειών μπορεί να σας βοηθήσει και να σας κατευθύνει σε σωστές διαδικασίες ώστε η υπόθεση σας να επιλυθεί όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Ο εντοπισμός μαρτύρων γίνεται για να λάμψει η αλήθεια σε μια δικαστική διαμάχη είτε και διότι μπορεί να έχετε πέσει θύμα πλεκτάνης. Ο ρόλος των μαρτύρων παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση των δικαστικών υποθέσεων.
Το γραφείο μας είναι σε θέση να εντοπίσει τους τυχόν μάρτυρες μιας υπόθεσης, οι οποίοι μπορούν και να σας εξασφαλίσουν τη διαλεύκανση της αλήθειας και τελικά τη νίκη της δικαστικής διαμάχης.

Οικογενειακές υποθέσεις

Οι παρακολουθήσεις ανηλίκων γίνονται πάντα, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη των γονέων, και αυτό γίνεται γιατί οι γονείς συνήθως έχουν αντιληφθεί μια ξαφνική αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού τους.
Η συμπεριφορά αυτή του ανηλίκου αφορά κυρίως τη συχνή απουσία του από το σπίτι και την άρνηση αναφοράς για το που πηγαίνει, αποκρύπτει τις παρέες του και έχει απομακρυνθεί από παλιούς του φίλους, ενώ οι επιδώσεις του στο σχολείο έχουν πέσει αρκετά. Μπορεί να καταναλώνει αρκετά χρήματα χωρίς να σας δίνει αναφορά στο που ξοδεύονται αυτά και έχετε υπόνοια πως δε σας λέει την αλήθεια. Επιπροσθέτως το διαδίκτυο έχει γίνει εξίσου επικίνδυνο για τους νέους, και μπορεί ο ανήλικος να σπαταλάει αρκετό χρόνο εκεί δίχως να έχει αντιληφθεί τους κινδύνους και τα σοβαρά εγκλήματα εκφοβισμού και παρενοχλήσεων των επιτήδειων που κρύβονται πίσω από αυτό.
Το Γραφείο μας με το σχετικό σεβασμό και την κατάλληλη ευαισθησία αναλαμβάνει με διακριτικότητα και σεβόμενο πάντα τον ανήλικο, να ανακαλύψει τον κύκλο του και αν κάνει κάτι μεμπτό που θα έπρεπε να ανησυχεί τους γονείς του ώστε να προληφθούν καταστάσεις που μπορούν να αποβούν μοιραίες.

Οι κληρονομικές διαφωνίες εντός ενδοοικογενειακού περιβάλλοντος είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Κάποια μέλη νιώθουν ευνοημένα άλλοι νιώθουν αδικημένοι και άλλοι παρουσιάζουν απληστία στις παροχές κληρονομιάς. Οι κληρονομικές υποθέσεις είθισται να αποτελούν μια χρονοβόρα και πολύπλοκη κατάσταση που η επίλυση τους μπορεί να διαρκέσει και αρκετά χρόνια.
Το γραφείο μας κατόπιν έρευνας και συλλογής όλων των επαρκών στοιχειών μπορεί να σας βοηθήσει και να σας κατευθύνει με σωστές διαδικασίες ώστε η υπόθεση σας να επιλυθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η ενδοσχολική βια δεν είναι κάτι καινούριο στην κοινωνία μας, οι διαστάσεις όμως που έχει πάρει πλέον το εντάσσουν ως ένα σύγχρονο κοινωνικό πρόβλημα. Το παιδί που υφίσταται ενδοσχολικό εκφοβισμό αρνείται να πάει στο σχολείο, ενώ ταυτόχρονα η σχολική του απόδοση πέφτει αρκετά.
Μέρα με τη μέρα κλείνεται όλο και πιο πολύ στον εαυτό του και φαίνεται όλο και περισσότερο μελαγχολικό, ενώ δε σας αναφέρει κάποιον φίλο. Αρκετά συχνά μπορεί να υπάρχουν μώλωπες στο σώμα του και να σας λέει διάφορες δικαιολογίες που δε σας πείθουν για την προέλευση τους. Οι γονείς που έχουν δει ανάλογα σημάδια στα παιδιά τους πρέπει να πραγματοποιήσουν έναν έλεγχο για να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή συμπεριφοράς του παιδιού τους.
Το γραφείο μας μπορεί να σας παρέχει όλα τα στοιχεία για να μάθετε εάν το παιδί σας έχει πέσει θύμα ενδοσχολικού εκφοβισμού και να σας καθοδηγήσει στο πως να κινηθείτε για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Πέρα απο τα πολλά οφέλη που έχει η τεχνολογία, άλλοι τόσοι είναι και οι κίνδυνοι που κρύβει. Η εποχή που διανύουμε είναι η εποχή του διαδίκτυου καθώς δεν υπάρχει κάτι που να μη γίνεται μέσα απο αυτό. Συνεπώς η χρησιμότητα του είναι απαραίτητη. Τα παιδιά επίσης αποκτούν πρόσβαση στο διαδίκτυο απο πολύ μικρή ηλικία.
Οι κίνδυνοι όμως που μπορεί να κρύβει το διαδίκτυο είναι αρκετοί, διαδικτυακός εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση, διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, υποκλοπή προσωπικών στοιχειών είναι μόλις λίγα απο αυτά.
Εάν η συμπεριφορά του παιδιού σας ή κάποιου οικείου σας έχει αλλάξει, εάν το βλέπετε εθισμένο στο διαδίκτυο είναι κάλο να απευθυνθείτε σε εμάς, και το γραφείο μας θα ανακαλύψει εάν έχει πέσει το παιδί σας θύμα κάποιου ηλεκτρονικού εγκληματία.
Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας βρίσκουμε άμεσα και αποτελεσματικά εάν το άτομο για το οποίο φοβάστε έχει πέσει θύμα κάποιου διαδικτυακού απατεώνα, τόσο απο την ίδια τη συμπεριφορά του όσο και απο τον όγκο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που δέχεται.

ακυρο