📞 6934319219 • 2114088652

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αρίων (Ντετέκτιβς) με έδρα τον Πειραιά και την πολυετή εμπειρία του στον χώρο των Ιδιωτικών Ερευνών, αποτελεί ένα σύγχρονο πρακτορείο Ερευνών Ιδιωτικών Υποθέσεων πλήρους εξυπηρέτησης και κατέχει ειδική άδεια λειτουργίας και παροχής Υπηρεσιών Έρευνας Ιδιωτικών Υποθέσεων από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με αριθμό α/α: 4891/7/1/77-ιθ.

Ως έμπειροι Ιδιωτικοί Ερευνητές (Ντετέκτιβ) έχουμε την απαραίτητη αποδεδειγμένη Εκπαίδευση, Τεχνογνωσία, Προσωπικό και Εξοπλισμό ώστε να σας παρέχουμε με συνέπεια, ακρίβεια και ταχύτητα τα αποτελέσματα των Ερευνών μας. Η εμπιστευτικότητα, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα μας είναι εγγυημένα.

Το Γραφείο μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα Υπηρεσιών Έρευνας Υποθέσεων σε μεμονωμένους πελάτες, επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς εφόσον ζητηθούν. Παρέχουμε με επαγγελματισμό και ηθική όλα τα απαραίτητα ευρήματα-στοιχεία Έρευνας που θα τεκμηριώσουν κάθε σας Υπόθεση με επαρκείς αποδείξεις.

Γιατί εμάς;

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αρίων γη

Το Γραφείο μας διεξάγει Ιδιωτικές 'Ερευνες Υποθέσεων σε τοπικό, σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο χειρίζοντας πολυάριθμα και δύσκολα είδη ερευνών με διάφορα σενάρια. Παρέχουμε τις υπρεσίες μας στην Αθήνα αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συνενόησης. Προσφέρουμε υπηρεσίες ιδιωτικών ερευνών υποθέσεων, ειδικά σχεδιασμένες και κατά περίπτωση προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας.

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αρίων εικονίδιο μεγενθυτικός φακός

Η Ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου Ερευνών Υποθέσεων, με την απαραίτητη τεχνογνωσία που συνδυάζει, την σύγχρονη τεχνολογία και την εκπαίδευση στις παλαιές διερευνητικές τεχνικές για την εξασφάλιση ακριβών, πλήρων και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Στόχος μας είναι να διεξάγουμε το ερευνητικό μας έργο με επιμέλεια, σύνεση, ηθική, εχεμύθεια και επαγγελματισμό.

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Αρίων εικονίδιο κλειδαριά

Το Γραφείο μας τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο με τους Πελάτες μας και λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να διασφαλίσει τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, οι υποθέσεις, οι πληροφορίες Ερευνών και τα ευρήματα μας, παραμένουν εμπιστευτικά και απόρρητα τηρώντας το νομικό απόρρητο. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, ούτε μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με τρίτους.

Δεδομένου της μοναδικότητας και ευαίσθητης φύσης των ιδιαιτεροτήτων κάθε υπόθεσης που ερευνούμε, προτού ξεκινήσουμε την οποιαδήποτε συνεργασία, βάσει εμπειρίας μας κρίνουμε απαραίτητο να έχουμε προσωπική συνάντηση με τους πελάτες μας στο χώρο του Γραφείου είτε τηλεφωνική συνομιλία ώστε να εκτιμήσουμε τις παραμέτρους που δομούν κάθε υπόθεση, το περίγραμμα των τρεχουσών συνθηκών και αφού κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, να συνεργαστούμε αφενός για μια αποτελεσματική και αξιόπιστη έρευνα και αφετέρου για τη λύση της υπόθεσης σας εντός του πλαισίου της σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας μας.

ακυρο